dijous, 23 de març del 2017

CARNESTOLTES A L'INSTITUT MARINA

CARNESTOLTES A L’INS MARINA

El dia 24 de febrer vam entrar a les nou del matí, vam anar a la nostre classe i vam acabar de disfressar-nos. A dos quarts de deu del matí, vam baixar a la cantina per fer la xocolatada; ens donaven pa amb xocolata i ens podíem quedar allà asseguts menjant.




A l’acabar, teníem temps lliure i la majoria vam anar a la carpa. Podíem estar parlant fins l’hora de començar la desfilada.

Va arribar l’hora, van començar a desfilar; l’ordre va ser triat pels organitzadors.

Hi havia disfresses de tot tipus, com per exemple d’animals, de la pel·lícula de la purga, de militars, de xonis, etc. També hi havia d’altres que començaven d’una manera i acabaven d’una altra, com un dels cursos de 2n d’ESO, que van començar de monjos i després van acabar de roquers.


car1.JPG


car2.JPG


car3.JPG


A l’acabar la desfilada, teníem el “fotomaton”, en el qual et podies fer fotografies sol, acompanyat, amb la classe…, i et donaven còpies de la fotografia, mentre el jurat de la desfilada deliberava quins eren els guanyadors dels tres premis.
Al finalitzar l’estada al “fotomaton”, vam tornar a la carpa per tal de veure quin era el veredicte final:


  • Els primers van ser la classe de 3r A: La purga.
3a.JPG


  • Els segons van ser el curs de 4t: Animals.
4.JPG


  • Els tercers van ser la classe de 3r D: Els xonis.
car4.JPG

 Va ser un dia molt entretingut i divertit, amb activitats noves, diferents en comparació amb les d'anys enrrere i sobretot amb molts colors. Us convidem l'any vinent!

Gerard Castillo, 3r B.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada