dijous, 30 de març del 2017

CRÈDIT DE SÍNTESI

INTRODUCCIÓ AL CRÈDIT DE SÍNTESI


El crèdit de síntesi a l’Institut Marina es farà del 3 al 7 d’abril. L’horari del qual és de 9h a 13.30h. El treball consisteix en fer grups de quatre o cinc persones aproximadament i treballar les diferents matèries a través de diversos temes que proposa l’institut. El divendres d’aquella setmana, cada grup haurà de lliurar el seu treball i fer una exposició oral davant d’un tribunal.


A continuació parlarem dels diferents crèdits de síntesi que fem a l’institut:


  • 1er d’ESO:
A primer, els alumnes treballaran el tema del bestiari. El treball consisteix en l’estudi del costumari català en relació a la cultura i a la natura en diferents climes i entorns. A més treballaran amb productes ecològics i hauran de construir les seves bèsties amb els ecoclimes corresponents.




  • 2n d’ESO:
Els alumnes de segon hauran de elaborar un trivial. L’objectiu de l’activitat consistirà en fer preguntes sobre les diferents matèries. A més, a tecnologia hauran de fer una capsa de fusta on hi haurà: un taulell fet en DIN-A3 i decorat, diferents daus per poder jugar, un hexàgon de fusta per a cada jugador, triangles de colors fets amb cartolines i cartolines fetes a mida amb les preguntes i respostes.




  • 3er d’ESO:
A tercer, els alumnes faran el seu treball sobre la ciutat de Barcelona. Aquest treball consisteix de dues parts. La primera consisteix en una excursió a la ciutat en qüestió i l’altra serà treballar sobre les diferents matèries agafant informació del dia de la sortida.


A continuació explicarem detalladament les dues parts del crèdit:


Durant la sortida del 4 d’abril es farà una gimcana turística per Barcelona. L’objectiu serà aconseguir coneixements sobre la ciutat i fixar-se en el recorregut que faran. També hauran d’identificar i agafar informació dels edificis més emblemàtics de la ciutat.


Els dies restants, es treballarà a classe de manera escrita les dades recollides el dia de l’excursió.


  • 4t d’ESO:
Els alumnes de quart, faran el crèdit de síntesi sobre les Web Quests. Aquest és un treball interactiu sobre els futurs itineraris que voldran escollir els alumnes a l’acabar l’ESO. També hauran de fer una emisora de ràdio, un telenotícies,... treballant les Web Quests.



Desitjem a tots els alumnes que la setmana del crèdit de síntesi sigui divertida i que puguin gaudir treballant en grup.

Yaiza Rubio i Gerard Castillo, 3r B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada