dijous, 11 de maig del 2017

jaja saludos.png ELS ANTIESTRÈS

Fins ara, els mètodes més utilitzats per relaxar-te i no estar tan estressat, era comprar-te un CUB antiestrès. El cub antiestrès consta de sis cares. Cada cara és diferent, i cadascuna d'elles té un element diferent: una bola que gira, un polsador, uns botonets, un interruptor i un buit per posar la molla del teu dit. Però fa uns diesque la gent està eufòrica: S’ha introduït un nou antiestrès al mercat: El spinner.

Es tracta d’una joguina que gira mitjançant eixos sobre si mateixa. Hi ha moltes varietats de spinners: amb diferents noms, carcasses, engranatges i, en especial, amb diferents preus. N’hi ha alguns de 3€ i d’altres que poden arribar a 700€.

Sin título.pngasdaas.png





Com ja podeu veure, es nota moltíssim la diferència, en  el material, en la forma, inclús en l’envàs… I això sense parlar dels engranatges, gràcies als quals un pot girar entre 1 i 3 minuts i l’altre pot arribar a 10 o més.

Nosaltres, en la imatge, mostrem dos spinners amb el mateix número d’aspes. Però en podem trobar que en tinguin menys (2 aspes), o que en tinguin més (fins a 8).


              Amb els spinners no només et pots relaxar o entretenir, hi ha persones que hi fan trucs. Aquestes són conegudes com a fidgeters. Aquí teniu un vídeo  d’un d’aquest fidgeters professionals.



Per Pablo Martínez i Daniel Quiñones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada