dijous, 4 de maig del 2017

Remuntada històrica al Camp Nou

Tot va començar el dia 8 de març a París. El Barcelona va caure derrotat per un resultat de 4-0. El 14 de març el Barcelona hauria de fer la major remuntada en el seu estadi, el Camp Nou.

L’equip blaugrana va sortir a l’atac amb una formació de 3-4-3. Tota l’afició va estar animant cada segon del partit. Luis Suárez va començar marcant en el minut 2. En aquell moment la gent estava molt confiada. El segon gol va venir d’una gran jugada d’Iniesta, en la qual Kurzawa va fer-se gol en pròpia porteria. La part va acabar i ja quedaven menys gols per aconseguir la remuntada.

A la segona part, després de passar uns minuts,el Barça va començar a jugar la pilota; se la van llençar llarga a Neymar a qui van fer un penal, la qual cosa va fer que Messi pugès el marcador. Tot el camp estava eufòric fins que Cavani, el jugador del Paris Saint Germain, va marcar. Això va fer que els culés es desanimessin: però els jugadors van seguir donant-ho tot.

Uns minuts després, el PSG va fer una falta a la frontal de l’àrea on Neymar la va col·locar per l’escaire. Molts dels aficionats ja havien marxat després del gol de Cavani; pensaven que ja no es podria fer res…

Dos minuts després de la falta a Neymar, Luis Suárez va provocar un altre penalt, el qual va llençar Neymar: no els hi valia aquest resultat.

Ja era el minut 90. L’àrbitre va afegir-hi 5 minuts en els quals Neymar va ficar una pilota a l’àrea petita i Sergi Roberto es va llençar per tocar la pilota i fer-la entrar. Tot el camp va començar a cridar, ningú ho podia creure. Era la major remuntada feta en la Copa de Campions.