dimecres, 22 de novembre del 2017

Comparativa Iphone 8 i Iphone X


Avui anem a fer una comparativa entre els nous models de la marca Apple. L’iphone 8 i l’phone X. Una curiositat és que l’iphone X es un 10 en lletres romanes, ja que es el 10è aniversari de la marca. Ara, anem a veure les principals diferències.

Pantalla
La pantalla de l’Iphone X és més gran amb 5.8 polzades en comparació amb la de l’Iphone 8 (4,7 polzades). També la diferència ve amb les qualitats de les pantalles. La de l’Iphone X és Oled, la primera pantalla d’aquest tipus a Apple, mentre que la de l’Iphone 8 és LCD.

Càmera
Les càmeres de la part posterior són dues de 12 megapíxels, però la de l’Iphone X té dues cameres, de f1.8 i f2.4 . Pel que fa a les càmeres de davant, en tots dos casos son de 7 megapíxels.

Desbloqueig
L’iphone X ha afegit una nova manera de desbloqueig, el Face ID. Mitjançant sensors podràs desbloquejar l’Iphone amb la teva cara. No importa si hi ha llum, o no; els seus sensors intel·ligents et detectaran les característiques del teu rostre. Mentrestant, l’Iphone 8 continua amb el desbloqeuig d’emprempta dactilar.

Preu
Iphone X: Desde 1.159 €
Iphone 8 : Desde 809 €




Álvaro Monterrubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada