dimarts, 7 de novembre del 2017

Erasmus+, "Go for Literacy to Enlighten your Future"


Aquest any INS Marina ha estat seleccionat per la coordinació d'un nou projecte Erasmus+, "Go for Literacy to Enlighten your Future", per tal d'assolir una millora de les competències bàsiques del nostre alumnat. Durant dos anys escolars (2017-2019), els nostres alumnes de 4t ESO participaran en diverses tasques a les classes relacionades amb la millora de les seves destreses lingüístiques (comprensió oral i escrita, expressió oral i escrita), el seu pensament crític, la seva emprenedoria, la creativitat i l'autonomia.

Els alumnes tindran l'oportunitat de treballar conjuntament amb els centres: Necmi Asfuroglu Anadolu Lisesi (Turquia), Paikuse Pohikool (Estònia), College Saint Anne (França) i Berufskolleg Borken (Alemanya ) on tindran lloc diferents mobilitats durant el curs; tant d'alumnat amb professors, com només de professorat.

Sota l'eslògan: "Literacy is not a luxury, it is a right and a resposibility" treballarem per assolir els objectius marcats, aconseguir resultats positius i un gran impacte en la nostra comunitat educativa.

La primera trobada del professors al centre tindrà lloc del 28 novembre al 2 de desembre 2017 per a posar en comú objectius, dialogar i arribar a acords sobre futures mobilitats i altres acciones que implementarem al centre INS Marina.

Per tenir més informació del projecte podeu visitar:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada