dimecres, 22 de novembre del 2017

Happy Pills    


Remeis médics que es venen sense recepta

  • Happy Pills és un concepte original de botiga de caramels, amb el seu interior similar a una farmàcia i en el qual les llaminadures s'envasen en pastillers i pots de medicaments.

Sota l'aparença d'envasos farmacèutics, la companyia catalana Happy Pills ha aconseguit convertir-se en un referent en el segment de les botigues de llaminadures, fent d'un disseny cuidat la seva carta de presentació i enfocant les llaminadures no només a nens, sinó també a adults. La idea d'entrar en aquest segment de negoci, caracteritzat per una mica professionalització, va sorgir en 2007.
L'empresari Domingo Ojeda, que havia tingut negocis en sectors tan diferents com el d'accessoris per a cabell amb la marca la Peineta, va decidir apostar per aquest producte de forma independent. Per a això, es va ajudar de professionals del món de la publicitat i del disseny, que van ajudar a crear espais asèptics, en els quals mobiliari, decoració, el packaging i els envasos per la seva temàtica recorden una farmàcia. En el projecte també està involucrada la seva dona, Glòria i la seva neboda, Inma. Happy Pills no produeix les llaminadures, sinó que les compra a proveïdors nacionals i internacionals com Haribo i Vidal i les envasa en pots que simulen flascons de medicaments, mini farmacioles i pastillers. "Hi ha un aspecte emocional en la compra. Aquests envasos farmacèutics són remeis ", explica Inma Dueñas, directora creativa i neboda de Domingo Ojeda. Els agrada denominar-les píndoles de la felicitat, "perquè el sucre dóna energia ".
Així, els envasos en els quals els clients introdueixen els caramels van acompanyats de textos positius, que la majoria de les vegades, ajuden a millorar l'estat d'ànim. Hi ha alguns missatges que criden a curar el mal d'amors o a minimitzar les preocupacions de la feina. El client és el que tria el missatge que millor s'adapta al seu estat d'ànim o al de la persona a qui vol sorprendre amb una d'aquestes píndoles com a regal. Davant de les botigues tradicionals on cada tipus de llaminadura té un preu diferent, totes les llaminadures valen el mateix i no són pesades de forma independent.
El concepte de botiga de Happy Pills està pensat per a espais d'escàs metratge, ubicats en zones prime però també en centres comercials. Seguint aquesta premissa, el seu primer local Happy Pills es va obrir al carrer Rec de Barcelona, un lloc de gran afluència turística de la capital catalana pas proper a la Catedral.


             




Anna Rueda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada